Autor: 021.rs

Novi Sad
26.11.2019.
10:03 > 18:43
Novosadska skupština će u sredu razmatrati odluku o formiranju komunalne milicije, izveštaj o budžetu grada za prvih devet meseci ove godine, odluku o smanjenju komunalnih računa za porodice sa više dece, finansiranju ličnih pratilaca i personalnih asistenata, kao i niz drugih odluka.
  • toma neverni

    27.11.2019 07:18
    pitanje
    ako nemate gde da zaposlite kriminalce nemojte im davati vlast
  • Žak

    26.11.2019 19:31
    Da znaju
    Ovo lepo vreme ide na ruku Jkp" Toplani", gde bivaju u plusu milione evra, a sinoćno obraćanje člana grad veća za komunalne poslove priča kako gore navedena firma je TOP naj bolja od svih javnih i javno komunalnih... Ma, molim Vas! Umanjiti cene grejanja za Novembar mesec i svaki onaj koji je dolazi a, temperatura bude van očekivane.Da, kako ne spominjete jkp Lisje, Jkp Stan, jp Spens....
  • Šamlov

    26.11.2019 19:23
    zatvor
    Komunalna milicija,odkada sad postoji ...(milicija),pa redovna policija,pa žandarmerija,a u Srbiji sve gor i gore Srbija popstaje kazneno popravna država vođena neznalicama,kako u jenom filmu reče glumac.......zidajte zatvore,zatvori su nam potrebni a ne škole i znanje,!!!! svaka časti gospodi ne zavidim im na njihovim diplomama jer prave su odavno napustile Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna